Volejbalové soustředění juniorek a žen

28.08.2011 17:08

Ve dnech 8. – 10. srpna 2011 proběhlo na orlovně v Pozořicích soustředění volejbalového týmu juniorek a žen. Soustředění jsme zahájili v pondělí v 9:00 rozcvičkou a posilováním pod vedením Hanky, díky čemuž poměrně klesla její oblíbenost v kolektivu:-) Potom přišlo na řadu ringo a jiné netradiční míčové hry, jako třeba krabí fotbal. To už ale bylo poledne, tak přišel na řadu oběd připravený naší výbornou kuchařkou Alčou a potom zasloužený odpočinek a nabírání sil na odpolední program. Ten jsme ale museli z důvodu nepříznivého počasí upravit. Na řadu tedy přišlo opět posilování zaměřené na výskok a rychlost, poté krátký odpočinek a následně volejbalový trenink. Po treninku jsme si dali večeři a na řadu přišlo nabírání sil na další náročný den.

Druhý den byl budíček ve čtvrt na 9, potom rychlá snídaně a hurá na hřiště. Tam náš čekalo oblíbené ringo a poté první část víceboje složená z následujících disciplín – skok do dálky z místa, vrh medicinbalem a hod volejbalovým balonem. Po skončení těchto disciplín následoval volejbalový trenink zaměřený na hru v poli. Poté opět výborný oběd od Alči a odpočinek. Po obědě přišly na řadu sprinty do kopce pro zvýšení rychlosti a poté opět tolik oblíbené posilování. Den jsme zakončili opět herním volejbalovým treninkem.

Ve středu jsme opět vstávali ve čtvrt na 9 a po snídani a tradičním ringu, přišly na řadu další disciplíny víceboje, a to trojskok, skok do výšky a sprint. Následoval opět volejbalový trenink hry v poli a dopoledne jsme zakončili obědem. Po obědě a následném odpočinku jsme vyrazili na výlet na kole, protože únava byla poměrně veliká a svaly potřebovaly trošku odpočinku. Po návratu z vyjížďky jsme ale nemohli vynechat poslední fázi posilování. Potom jsme si ještě zahráli, uklidili a soustředění bylo za námi…

Až první zápasy nové sezóny ukáží, jaké ovoce soustředění přineslo, ale myslím si, že kdo se zúčastnil, tak určitě nelitoval.

Děkujeme vedení Orla Pozořice za poskytnuté zázemí.

Zúčastněné hráčky: Alča Daňková, Verča Šupová, Hanka a Lenka Filipovy, Petra Nečasová, Veronika Malíková, Petra Vlachová, Monča Doležalová, Jana Grycová, Iveta Kalužová.

 

Mrkněte se na úžasné fotky:-)

Zpět