Turnaj v minivolejbalu Rousínov 20.1.2019

20.01.2019 20:52

V neděli 20.ledna se uskutečnilo další kolo turnajů v minivolejbalu. Tentokrát jsme se o uspořádání turnaje postarali my - Orel jednota Pozořice. Turnaj se konal ve sportovní hale v Rousínově. 

Dopoledne se soutěžilo mezi staršími dětmi - v modré a červené kategorii. Modrá kategorie byla rozdělena do 3 skupin po šesti a pěti družstvech. Naši sportovci se ve svých skupinách umístili takto: 3.místo: Adam Žaloudek, Matěj Šrotíř a Vojta Cabal, 4.místo: Klára Ondráčková, Adéla Jonášová a Julie Stejskalová, 5.místo: Marek Kratěna, David Divácký a Adam Klímek, 5.místo: Hana Filipová, Klára Divácká a Patricie Rajtarová, 6.místo: Pavlína Capilová, Barbora Fuksová a Eva Kupčíková. Červená kategorie byla rozdělena do 4 skupin vždy po 7 družstvech. Umístění: 4.místo: Martina Šrotířová a Mája Kmochová, 5.místo: Ondřej Kužel a Jiří Pölzer, 6.místo: Adam Marek a Viktor Cabal, 7.místo: Sára Čechovská a Gabriela Tománková.

Odpolední část byla věnována mladším dětem. Soutěžilo se v oranžových a žluté kategorii. V oranžové kategorii byly 2 skupiny po 7 družstvech. 2.místo vybojovali: Ondřej Tinka, Tereza Klímková a Alena Růžičková. 5.místo získaly: Ema Boháčková a Zuzana Kratěnová. Ve žluté kategorii se soutěžilo ve třech skupinách po 7 družstvech. Výsledky našich minivolejbalistů: 3.místo: Darina Kuželová a Julie Procházková, 5.místo: Tomáš Sehnal a Ema Blaháková.

Gratulujeme všem sportovcům!!!

  

Zpět