OP v minivolejbalu 2023/2024

24.03.2024 22:42

Páté kolo OP v minivolejbalu se uskutečnilo 24.3.2024 v Křenovicích. 

Žlutá kategorie: 3.místo Tina Brabcová a Ludmila Kratěnová, 3.místo Jolana Dundáčková a Karolína Hašková, 3.místo Lukáš Hylmar a Eliška Trunečková, 4.místo František Svačina a Miky Krajňák, 5.místo Ludmila Trunečková a mix. Oranžová kategorie: 3.místo Stella Valíčková a Eliška Ondráčková, další umístění nebylo vyhlášeno. Bílá kategorie: 5.místo Vojtěch Hylmar a Sabina Urbánková, 6.místo Gábina Krajňáková a Denisa Pirklová, 6.místo Jakub Řičánek a Jana Kuklínková, 7.místo Mariana Šantavá a Tonia Dvořáková, 7.místo Lukáš Brabec a Laura Bendová. Červená kategorie: 7.místo Bára Němcová a Adam Mikula. Modrá kategorie: 3.místo Dita Blaháková, Mária Kolářová a Karolína Broďáková, 3.místo Ema Titzová, Ema Blaháková, Elena Jílková a Kristýna Eisenwortová, 5.místo Vavřinec Hřebíček, Zdeněk Hašek a David Langar, 6.místo Viktorie Hylmarová, Natalie Štursová a Tereza Poláčková. 

 

Čtvrté kolo barevného minivolejbalu se opět konalo v Rousínově v neděli 14.1.2024.

Žlutá kategorie: 2.místo - František Svačina a Mikoláš Krajňák, 2.místo - Karolína Hašková a Tinka Brabcová, 3.místo - Jolana Dundáčková a Lukáš Hylmar, 4.místo - Stella Valíčková a Ludmila Kratěnová. Oranžová kategorie: 4.místo: Florián Hřebíček a Adéla Titzová. Bílá kategorie: 1.místo - Vavřinec Hřebíček a mix, 3.místo - Lukáš Brabec a Vojtěch Hylmar, 4.místo - Jakub Řičánek a Adam Mikula, 4.místo - Sabina Urbánková a Denisa Pirklová, 5.místo - Jana Kuklínková a Eliška Ondráčková. Červená kategorie: 4.místo - Bára Němcová a David Langar. Modrá kategorie: 2.místo: Ondřej Tinka, Zdeněk Hašek a Tomáš Boček, 2.místo - Ema Titzová, Ema Blaháková a Veronika Grolichová, 2.místo - Marek Opatřil, Matěj Kmoch a Vavřinec Hřebíček, 3.místo - Kristýna Eisenwortová, Dita Blaháková a Elena Jílková, 3.místo - Mária Kolářová, Karolína Broďáková a Kristina Pivkach, 6.místo - Eva Zemanová, Viktorie Hylmarová a Klára Staňková. 

Třetí kolo minivolejbalu uspořádala naše jednota Orel Pozořice v neděli 26.11.2023 v Rousínově.

Druhé kolo v OP barevného volejbalu se uskutečnilo v sobotu 7.10. na venkovních kurtech v Hruškách. Dopoledne proběhla žlutá, oranžová a bílá kategorie, odpoledne pak červená a modrá.

Žlutá kategorie: 1.místo (7): Ludmila Kratěnová a Stella Valíčková, 1.místo (7): Lukáš Hylmar a František Svačina, 3.místo (7): Nina Kalužová a Jolana Dundáčková, 4.místo (7): Jáchym Kaluža a Adéla Titzová. Oranžová kategorie: 1.místo (6): Laura Bendová a Gabriela Krajňáková, 4.místo (6): Jana Kuklínková a Florián Hřebíček. Bílá kategorie: 5.místo: Vavřinec Hřebíček, Sabina Urbánková a Denisa Pirklová. Červená kategorie: 9.místo (10): Bára Němcová a David Langar. Modrá kategorie: 6.místo (6): Maria Kolářová, Viktorie Hylmarová, Tereza Poláčková a Kristina Pivkach   

 

První kolo v barevném minivolejbalu se uskutečnilo v sobotu 23.9.2023 v Blažovicích na venkovních antukových kurtech. 

V modré kategorii soutěžila dvě družstva: 6. místo (6): Sofie Horáková, Ema Titzová a Viktorie Hylmarová, 6. místo (6): Tereza Poláčková, Karolína Broďáková a Maria Kolářová. V červené kategorii jsme byli velmi úspěšní: 1. místo (8): Bára Němcová a Zdeněk Hašek. Oranžová kategorie: 1. místo (6): Vavřinec Hřebíček a Lukáš Brabec, 1. místo (6): Jakub Řičánek a Vavřinec Hřebíček, 3. místo (6): Mariana Šantavá a Denisa Pirklová, 4. místo (7): Jana Kuklínková a Florián Hřebíček, 5. místo (6): Laura Bendová a Gabriela Krajňáková. Žlutá kategorie: 1. místo (6): Nina Kalužová a Lukáš Hylmar, 3. místo (6): Ludmila Kratěnová a Jolana Dundáčková, 4. místo (6): Týnka Brabcová a Karolína Hašková.

 

Zpět